Kau Suka, Kau Follow ^_^v

30 January 2011

Sangat Risau Kan Kawan2 Di Mesir.. =(

Assalamualaikum..

Actually aku memang ketinggalan! Teruk betul perangai. Now rasa macam kesal kenapa aku tak update benda2 yang jadik dekat dunia kita. Pasal rusuhan di Mesir. huuu.... Kawan2 aku ramai dekat sanaa~!! Tersangat ramai.... huu.. Aku risau kan mereka! :(( Ya Allah, lindungilah mereka.. Sapa2 yang terbaca entry ni, tolong doakan kawan2 dan rakyat2 di sana.. Kalau boleh tunjukkan kerisauan anda! Sebab kita nak kerajaan kita amek tindakan untuk tolong~ 

Baca entry ni keyh?? 

Seriosly sangat risaukan kawan2 kat sanaaa...... :(((

6 comments:

ijatnuar87 said...

insyaallah...kiter harapkan diorang selamat la...sma2 la kiter doakn diorang

iekasub said...

pokjat: amin..

bunga said...

semoga mereka selamat..amin..

iekasub said...

bunga: amin aminn.. :)

aliefcmoi said...

saya pun risau..sbb ada 2 3 org kwn alief study medic kat sana..huhu..
i'm blogwalker..do follow my blog..hehe

iekasub said...

alief: sekarang kerajaan dh bawak balik mereke kan? hope kawan2 kite semua selamat sampai.. :)