Kau Suka, Kau Follow ^_^v

01 January 2011

Homesick..

Sedih..bukan nak mengadu, cuma nak meluahkan perasaan je..Ibu massage, ibu cakap ibu dah sampai rumah pukul 12 pm tadi.. Alhamdulillah.. Lega dengar keluarga semua dah selamat sampai rumah dari terengganu. Seriously tengah tersangat rindu dengan mereka. Waktu2 macam ni adik2 semua belum tidur.. Semua berebut nak main laptop, yang Amir gaduh2 dengan Dila..huu..rinduu.. Tiba2 je touching lepas ibu cakap 'ok nak tdo ni. slmt mlm.luv u' wuwuu....nangis teruss.. T.T ni pun belum habis nangis lagi..wahh~dah 20 tahun pun nangis lagi! aih..tersumbat idung. Sape suruh nangis? padan muka...

Ibu, kita nak ibu tau, kita sayang kat ibu sangat2! tersangat rinduu.. orang kata, kalau kita rindu orang tu, maknanya orang tu pun tengah rindu kita. Kalau aku nangis, ibu pun tengah nangis ke?? aih..jangan..dua kali ganda sedih ni~~ fuhhh...kabur mata menaip dengan dengan air mata ni. Cepat2 laa cuti lagi..haih~penat nangins.Dah2..tido2.. :'(


Ya Allah, Kau ampunilah dosa kedua ibu bapaku, lindungilah mereka dari segala bencana di dunia dan akhirat, dan sayangilah mereka sebagaimana mereka menyanyangi aku sewaktu kecil sehingga dewasa..amin..

2 comments:

iszieylyanziy said...

aku rindu parents aku,,pdhl bru pg td dorang hntar aku naik bas :(
rnduu

iekasub said...

tu laa.. takpe is. be strong! bnyk bende baru kite nk tempuh sem ni ;)