Kau Suka, Kau Follow ^_^v

30 January 2011

Header Baru. Cekitout! :D

Assalamualaikummmmm!! :D

First of all, nak wish...


to Encik Zikeryhassan for the cool header! Aku sangat suuuukaa kannya! :D 

Geng! Nice kan header baru aku? haha. Bangga sangat! Time nak pampang header tu, mulut ni dok sengih lebih dari telinga orang sebelah tau??! Sukaa~~ :D


Masih sengih dan banyak kali pergi dashboard and patah balik ke 'view blog'. Dah berapa kali ntah aku buat macam ni. Tak puas tengok sekali! hahaha.

6 comments:

isz said...

aku pon suke jugak,, :)
bgee

s.y.a.r.q said...

nice nice :)

zikeryhassan said...

aku suke gambar kau tu :P

WaNnY said...

cun2!!!

EZAN IDMA said...

cool ")

iekasub said...

isz: kan3? kawan baik anda yang buat! haha.

s.y.a.r.q: thank youu! :D

zikeryhassan: haha. aku pon reti jugak edit2 ni rupenye! aha.

wanny: thank youu!! ziq mesti bangge.haha

ezan idma: toceyy toceyy! :D