Kau Suka, Kau Follow ^_^v

16 January 2011

Congratulation Dear! :D

Iekasub bersuap-suapan dengan Syahamah. Sesungguhnya bersuapan itu manja. hahah.

Syaha! Congratz dear sebab kau telah dilantik menjadi ketua kediaman blok siti khadijah! Aku bangga weyh! Aku rasa blok tu, kitaa yang punyaa! haha. Habis la aku konker bilik tv, bilik dobi.. Siaplaa~ haha. Member yang jadi ketua, aku yang lebih :D well~ dia dah dok menetap sekatil dengan aku. Apa aku punya, dia punya jugak. Apa dia punya, mesti la aku punya jugak. Bising gilak aku tadi, menjerit, mengilai, sebab teruja dia terpilih! Kena sound babe. Kena sound! Aku suka kena sound ni. Nampak sikit aku nakal. kekeke. As a present, aku bagi dia hairband. And tampal notes tahniah dekat pintu dia. Tapi dia belom perasan kot. Nanti dia perasan, mesti dia malu. Aku suka buat orang maluu! Yezza~ :D LBNL, congrats again Syaha! Love much! :))

4 comments:

ijatnuar87 said...

heheheh...tahniah la ek...jalankn tnggungjwb dengan sebaik mungkin,hehehe...

model sambilan jek...xdop gaji pom,hahaha

iekasub said...

pokjat: haha. syaha dak tidor pulak. tapi mesti dia cakap thanks! sye ckp bagi pihak dye lah ;D

ijatnuar87 said...

hehehhe...beyeh2...asalkn ikhlas,hehehe

iekasub said...

mesti ikhlas. dijamin! ^_^V