Kau Suka, Kau Follow ^_^v

06 January 2011

Nak aku follow korang tak? :D

Assalamualaikum kawan2! :) 

*menaip ketar ketar macam parkinson tahap kritikal* brrr~~sejuk betul dekat sini. Dah macam dekat oversea! Tak penah penah jadi alim ulamak dalam bilik, tapi kali ni, seketol aurat pon tak nampak. Semua tutup litup. Selendang, sweater, stoking, seluar, sebaju, spender. oppss!! telajak. hehe. Hari ni actually kejayaan terbesar aku dalam dunia blogging sebab hari ni agak ramai yang meng-follow aku, lebih la dari 2 orang. :P Jutaan thank you kat korang! Korang rock! 

Korang sedar tak yang meng-follow blogger ni dapat membuatkan umur mereka panjang sedikit sebab korang dah membuat mereka tersenyum dengan begitu gembira sehingga mengalir kan air mata?! Peh, tipu gile aku. Paling tak pon, mereka semua tersenyum panjang hingga ke telinga. Macam aku la jugak. Kan korang kan?? :))

Dari awal ber-blogging memang hobby aku meng-follow orang. Semua blog yang aku sengaja masuk, atau tak tersengaja tersinggah, pasti aku follow! Satu kewajiban. Orang yang tegur dekat chatbox pon aku 'follow'. Gila obses tak aku dengan button 'follow' tu? haha. Aku sayang la dekat button tu. Tak boleh kalau terlepas tengok. Tak kisah pon kalau orang yang kita follow tak follow kita balik. Tu semua hal kecikk je! Asalkan aku dapat laa usha macam macam jenis blog yang kreatif dalam blogger.com dan dapat buat mereka bahagiaa. Aku tawuu...mesti orang orang yang kita follow tu sengihhh memanjang sebab follower diorang naik. hik3. 

Ha, aku tengah mempromote kan diri nak jadi follower korang ni! Kalau nak aku follow, just tinggalkan korang punye URL! Aku nak korang happyyy seperti dirikuu..weee~~~~ ^_^V

2 comments:

Papa Mifz said...

salam kenal dr papa mifz yer..:)

iekasub said...

papa mifz : salam perkenalan jugee! ^^,