Kau Suka, Kau Follow ^_^v

25 January 2011

"Contest Pantai by mr.K"




Assalamualaikum! :)
Contest Pantai?? Gilaa menarikk! Memandangkan IPG aku memang sebelah je dengan pantai bukit kluang, so memang akan ada la gambar aku dekat pantai tu. Plus! Pantai memang favourite place aku! So, iekasub nak joinn! Jom kawan2! The more the merrier! :D





Gambar ni diambil oleh En. Zikeryhassan, sahabat saya. :) thank you ziq! 
Actually gambar ni dah lama. Tak ingat bila. Tapi yang sure, reason kenapa kitorang pegi pantai masa ni adalah sebab aku FAILED PAPER MATH. (T.T) Tengok la muka aku tuu! Muka sedih kot! Kawan2 yang di sebelah tu teman aku release tension sekali sebab esoknya aku akan repeat paper math tu. So aku memerlukan semangat sikit nak repeat paper. Sebabkan sahabat2 aku ni la aku rasa happy and alhamdulillah aku lulus :) Math subjek faveret aku kot! How come boleh failed?? Salah sendiri. Bukan salah orang lain. Aku tak takot la nak jawap math lagi! Aku kuat! haha. Time tu kecewee...tapi at least aku merasa macam mana feel paper failed. Taknak failed lagiii~~ Sedih~~Nampak kapal layar besarr tu?? Tu kapal yang ahli KRU buat untuk sesi penggambaran filem diorang yang tajuk ape ntah. Aku tak penah tengok pon. Tapi, memang kapal tu sangat cool! Nampak la macam zaman perdagangan kat Melaka tu. hihi. Overall, kapal and sahabat2 aku tu berjaya made my day! aku sayang diorang sampai kiamat.


Nak tag! :
2. duan


Sweet Memories Will Never Fades. And sahabat will always be by your side no matter what :)

4 comments:

iszieylyanziy said...

goodluck ieka :)

ijatnuar87 said...

beyeh2...boleh dicuba nih,hehehe
kalu menang jgn marah ek

Imran nyambek said...

nice meh

iekasub said...

isz: tengkiuu! :)

pokjat: haha. meh try tengok dulu! :D

imran: tengkiuu! join la skali! ^^,