Kau Suka, Kau Follow ^_^v

28 January 2011

Zikery Hassan =)

Assalamualaikum! :))




Ziqq! Special entry untuk kau. Aku baru perasan yang selama ni kau belum meng-follow aku! Memandangkan aku memang tak femes macam kau, jadik hati aku macam tak rasa nak merajuk sangat la kan sebab ko tak follow aku. And sekarang kau dah follow! Cukup2 yang ke-100! :D Ke ko saja2 nak jadik yang ke-100?? Hehe. Saja nak perasan jap.. btw, Thanks a lot ye encik Zikeryhassan!teharuu :)

4 comments:

zikeryhassan said...

ahaha. memang saja mau jd yg ke 100 pon :P

iekasub said...

serios la?! haha. well~ tahniah la datang tepat pada waktunya! :D

princess laila said...

waa~ taniah cs! :)

iekasub said...

laila: tengkiuu!! :)