Kau Suka, Kau Follow ^_^v

02 January 2011

"Izamir Ridzwan Pendrive GiveAway"



Evening! brrrrr~~sejuk betul kat sini! menggigil2 gigi. sejuknya sampai mencucuk2 tulang rusuk. tapak kaki jangan cakap la. kalau sentuh air, mau beku air tu. haha. ha, cukup2 mukadimah tu. nak cepat ni. kejap lagi nak pegi celebrate kejayaan exam dengan sahabat ^^,

 Hari ni, aku nak join satu GA. macam best! dapat pendrive tau! 4GB lagi tuu. boleh la aku usung kesana kesini gantung kat leher kalau dapat pendrive tu. Aih..kena try ni. kot2 ade rezeki tuhan nak kasi, dapat la aku merasa pakai pendrive hadiah orang kasi. selama ni semua beli sendiri je..huhu. sape2 nak cube rebut pendrive ni, tekan sini ea? 

Alang2 ada benda baru kite jumpe, kite kene share and sharing is loving! saya nak tag mereka..


Nak jampi serapah cket kat random.org. Puhh2! kasi aku dapat! XD

4 comments:

Izamir Ridzwan said...

thanks join

iekasub said...

ur pleasure ^^,

Mr. Swift said...

Okeng! :)

Nazryn Mishar said...

okies . nnt aku join naih .