Kau Suka, Kau Follow ^_^v

08 January 2011

Kasihan Budak Ni. Ya Allah, lindungilah beliau. amin..

Missing Child~Bantu sebarkan!!!



Emergency Entry!!!
Salam semua blogger....kat sini saya nak mintak tolong skit sebarkan poster missing child nih. Harap-harap dengan menyebarkan gambarnya mungkin dapat menyelamatkan nyawa seseorang. Hanya ini yang dapat kita buat...please!!! Kalau ade ape-ape info, contact this person in FB 'Norazuin Munaji' incase u have any news about this handsome boy...harap semua dapat membantu...insyallah.-ATP
He's soo adorable! :( sedih la pulak tengok entry ni.. Macam mana kalau adik kita sendiri hilang? Cuba bayangkan perasaan ibu Adam Shah ni? Tak boleh nak tulis lama2. Sebak. Kawan2 yang disayangi, mintak tolong sebarkan poster ni kemana2 saja yang anda semua boleh sebarkan.. Ni saja lah pertolongan yang kita boleh bagi kepada keluarga yang kehilangan Adam Shah ni selain daripada berdoa. 

Berdoalah demi keselamatan Adam Shah. Ya Allah, berilah perlindungan kepadanya dan kembalikan beliau kepada keluarganya. Amin~

11 comments:

MyZone~theUn4given said...

ya ALLAH..comelnye budak ni..moga ALLAH lindunginya..aminnn...

MyZone~theUn4given said...

mintak share kt blog..

iekasub said...

un4given: amin.. share je..semoga usaha akak dapat ganjaran dariNya.. :)

Firdaus Alim said...

semoga allah melindunginya

As Yusra said...

cOmelnye budak neh...sygnye die hilang..
Insya Allah, Allah lindungi die lg..

shazmonaz said...

salam persinggahan dari rakan blogger baru..

black paper said...

may ALlah protect him in all ways,,

thanks for visiting my blog just now,as an appreciation,and also because of ur catchy entries,i'm following ur blog ;)

iszieylyanziy said...

comelnye die,,,,

iekasub said...

tulaa..smoge Adam sentiasa dilindungi..mesti mak dye rindu dekat Ada, sangat2..

zacky ~786~ said...

AMin .~ hurmm

iekasub said...

firdaus alim: amin..

as yusra: comel kan? mintak2 nya macam tu laa..amin..

syazmonaz: salam kenal juga :) thanks follow..

black paper: amin.. btw, thank you! really appreciate it :)

zacky: amin ya rabbal 'alamin..