Kau Suka, Kau Follow ^_^v

02 January 2011

Saya Sengal Zone VIP!



Sengal Zone Link <-- klik sini anak2!

W0w w0ww! seriously aku sangat berminat dengan ofer nak jadi VIP sengal zone ni. Orang kate aku sengal. aku tak sepatutnye dipanggil begitu. kesian ibu aku penat lahirkan anak. dapat anak sengal. hahadoi~~ tapi aku suke dengan title tu. special you! i suke! (mak nyah) :D pastu ade pulak VIP zone untuk orang2 sengal ni. dua kali gande la kegumbiraan aku. yess! dapat jumpe dengan kawan2 yang sengal!

Ni jawapan untuk mr. sengal mintak :) enjoy reading!

    • Sengal Zone memang sengal! eyh salah2. sorie~ sengal zone memang special! tak penah jumpe mane2 pon orang yang tubuhkan zone untuk orang2 sengal. effort yang sangat pintar lagi cerdas! ape rahsie?? banyak minum susu dugrow ek mase kecik2?
    • Saya nak jadi VIP sebab sesungguhnya aku teramat sangat suke berkawan dengan mereka2 yang sengal2 belaka. sengal2 berilmiah pulak tu! suke betol beta. and sure sangat bile dudok sekelompok dengan mereka yang sengal, aku bebas sebab kite semua serupe! hidup 1 malaysia! eyh telebih sudah :P

      Huih..hope dapat jadi VIP! sape tak suke?? baek ngaku yang korang suke. tipu dose taw? amin3..puhh!! jampi cket~

1 comments:

MAKCEK bukan NENEK said...

dear .
side banner dekat sidebar ye
yg letak picture or banner tuh ke? awak kna g kat design pastu pilih add gadget then amek picture then nak upload atau amek dr intenet je .
yang tu je kot kalao nak letak kat sidebar .
paham x ?